Over ons

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM GROUP, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in de organisatie van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van de groep FISA om haar bezoekers een echte belevenis te bezorgen.

FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen COCOON, het Voedingssalon, het Vakantiesalon, het networkingevent ‘Spice Up Success’ voor de CEO’s van de grootste Belgische en Europese ondernemingen, en de professionele beurzen Spring Expo, PRObuild en InstallPRO. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen honderdduizenden bezoekers naar Brussels Expo.

DEFICOM is actief in de sector van communicatie, media en vrije tijd.

DEFICOM wordt gecontroleerd door BAYCROSS EUROPE, het patrimoniale bedrijf van Philippe Lhomme, die als voorzitter en medeoprichter nog steeds de groep leidt.
Meer informatie vindt u op www.deficom.eu.

Fisa is georganiseerd rond 5 clusters

  • Sales SalesOm de bezoekers van onze beurzen een ruim en gedifferentieerd pallet aan producten, diensten, prijzen en stijlen aan te bieden, hanteert het FISA verkoopteam een beleid dat qua aanbod gebaseerd is op een gelimiteerde quota. Dit heeft als voordeel dat er een verminderde concurrentie is tussen de exposanten waardoor ze meer ruimte krijgen om zich effectiever te onderscheiden.
  • Customer care Customer CareOns Customer Care team besteedt bijzondere aandacht aan onze klanten en exposanten. Wij zitten mee aan tafel en denken actief, creatief en interactief mee na over hun deelname en hun zichtbaarheid. Daarnaast zorgen we voor een feilloze begeleiding zodat ze maximaal kunnen profiteren van hun participatie aan onze beurzen.
  • Finance, HR & FACILITIES Finance, HR & FacilitiesHet professionele karakter van FISA wordt mede ondersteund door onze Finance, HR & Facilities diensten. FISA is een modern bedrijf dat inzet op een duurzame ontwikkeling van de organisatie en een optimale ontplooiing van de werknemers.
  • Comité de direction DirectiecomitéDe stuurgroep van FISA, bestaande uit de directeurs van onze afdelingen en beurzen, zetten de beleidslijnen uit, innoveren en investeren elke dag om de visie en missie van FISA waar te maken, zowel op korte als op lange termijn.
  • Marketing, Research & IT Marketing, Research & IT Onze marketingbenadering volgt de nieuwe tendensen op de voet en wordt volledig gestuurd door onze ‘research’ afdeling. Het observeren van onze klanten, de interesses van onze bezoekers, de vraag naar nieuwe producten en diensten zijn essentiële factoren die bijdragen tot de groeimogelijkheden van onze groep. FISA is de nummer één in het analyseren van consumentengedrag en de resultaten worden daadwerkelijk in de praktijk omgezet bij het organiseren van nieuwe beurzen.